Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

dimarxos vouleutes

dimarxos vouleutes

18 Απριλίου 2015.. Με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Καραγιάννης.

Στην συνάντηση-εργασίας, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη των Ιωαννίνων καθώς και ευρύτερα το λεκανοπέδιο και τον Νομό μας.

Μεταξύ αυτών: τα έργα στο αεροδρόμιο, η τοποθέτηση συστήματος τυφλής προσγείωσης, η αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου, το Ρυθμιστικό, το Προεδρικό Διάταγμα Λίμνης, το Γιαννιώτικο Σαλόνι, η πλατεία Αμπελοκήπων…

Και από την ανακοίνωση που εκδόθηκε την ίδια μέρα αντιγράφουμε:
«Καταληκτικά συζητήθηκε η κοινή σύμπραξη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και προστασίας των ανέργων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας και η συνεχής επαφή για την ρύθμιση και επίλυση των οξέων προβλημάτων που χρόνια ταλανίζουν τον τόπο».

25 Φεβρουαρίου 2016…

Συνάντηση του δημάρχου Ιωαννίνων με τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού..

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν: τα έργα στο αεροδρόμιο, το σύστημα τυφλής προσγείωσης, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, το Προεδρικό Διάταγμα Λίμνης, το Γιαννιώτικο Σαλόνι, η πλατεία Χατζή και τα τρία προς πώληση ακίνητα στους Αμπελοκήπους… Κι ακόμη ο οδικός άξονας Ιωαννίνων Κακαβιάς, το υδατοδρόμιο και οι αντικειμενικές αξίες..

Όσα δηλαδή είχαν συζητηθεί πριν δέκα μήνες και λίγα παραπάνω…

Και από τη σχετική ανακοίνωση του δήμου αντιγράφουμε:

«Ουσιαστική και εποικοδομητική ήταν η σύσκεψη Δημάρχου-Βουλευτών, που κατέληξε με τη συμφωνία όλων, να υπάρχει συστηματική συνεργασία και συνεχής συντονισμός, ώστε να συμβάλλει ο καθένας από την πλευρά του σε αυτό που αποτελεί κοινό στόχο, δηλαδή στην προώθηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την περιοχή, πολλά από τα οποία έχουν πολύ μακρά προϊστορία».

Τι άλλαξε σε αυτούς τους δέκα μήνες;

Τα εξής απλά…

Η πρώτη συνάντηση είχε γίνει στα Γιάννινα καθώς ο χρόνος των βουλευτών το επέτρεπε και η δεύτερη έγινε στην Αθήνα, αφού τώρα οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες.. Τόσο αυξημένες μάλιστα που κράτησαν τους περισσότερους μακριά από την πόλη ακόμη και κατά τον εορτασμό της απελευθέρωσης…

Κι ακόμη…

Στη δεύτερη συνάντηση, συμμετείχε και ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης.. Προφανώς κι εδώ οι λόγοι είναι γεωγραφικοί και μόνο…
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ