Σαν έτοιμος από καιρό….

SARAMPASINAS MPAILHSΟι φημολογίες για υπόγειες και παρασκηνιακές συμφωνίες μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης, στο Δήμο Πρέβεζας, ήταν έντονες εδώ και πολλούς μήνες. Και επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο.. Με έναν τρόπο που αποκαλύπτει και τον πόλεμο στο γαλάζιο στρατόπεδο της Πρέβεζας.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας, στα χέρια του οποίου είχε εμπιστευτεί την…παράταξη ο Στέργιος Γιαννάκης ανακοίνωσε με πανηγυρικό τρόπο τη συνεργασία και την προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπαίλη.

 

Παρά τον επίσημο χαρακτήρα που δόθηκε και από τις δύο πλευρές και τις δηλώσεις αλληλεκτίμησης, αλληλοσεβασμού και άλλων ευγενών αισθημάτων που θρέφει ο ένας για τον άλλο, θα μπορούσε να μην αποτελεί καν είδηση… Άλλωστε τέτοιου είδους συνεργασίες δεν είναι ασυνήθιστες σε προεκλογικές περιόδους και έχουν και προδιαγεγραμμένη τύχη.

Αν πραγματικά έχει ενδιαφέρον η κίνηση του κ. Σαραμπασίνα, είναι μόνο για το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία πάλεψε επί μακρόν για να βρει αξιόπιστη κι αξιόμαχη λύση στο Δήμο της Πρέβεζας. Όμως όλες οι πιθανές λύσεις κι επιλογές σκόνταφταν κυρίως στη στάση της σημερινής μείζονος αντιπολίτευσης, της παράταξης δηλαδή που είχε στηριχθεί από το ίδιο κόμμα το 2010.

Πληροφορίες, απολύτως επιβεβαιωμένες αναφέρουν ότι ο κ. Σαραμπασίνας δεν καλύπτονταν από καμία πιθανή υποψηφιότητα. Όλοι ήταν πολύ…λίγοι μπροστά στον ίδιο. Και μπροστά στον κ. Μπαίλη, όπως πλέον φαίνεται!

Παρότι τελικά αποφασίστηκε η στήριξη της υποψηφιότητας του Τάκη Παππά, φαίνεται ότι ο μοναδικός σκοπός της γαλάζιας παράταξης είναι απλά να τον πετάξει στον λάκκο των λεόντων!

Ο κ. Σαραμπασίνας, σαν έτοιμος από καιρό, γύρισε την πλάτη στις επιλογές που ουσιαστικά ο ίδιος επέβαλλε, επέλεξε να κάνει τις προσωπικές του επιλογές, οι οποίες φυσικά θα κριθούν από τους κατοίκους της Πρέβεζας.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία της Πρέβεζας, την τοπική οργάνωση, τα στελέχη, νυν και πρώην βουλευτές, νυν και πρώην πολιτευτές και λοιπούς κομματάρχες και παράγοντες, θα πρέπει να επωμιστούν τις δικές τους ευθύνες…. Και ας έχουν υπόψιν τους, πως οι συμφωνίες του παρασκηνίου, σχεδόν ποτέ δεν έχουν τύχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ