Π. Κολόκας: Δέχθηκα προσωπική επίθεση

PANTELHS KOLOKAS1Με μία λιτή, γραπτή δήλωση, τοποθετείται ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από πρώην Αντιδήμαρχο, το βράδυ της Κυριακής.

Ο κ. Κολόκας υπενθυμίζει τις ύβρεις και τις λεκτικές επιθέσεις, σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, που είχαν προηγηθεί από τον ίδιο, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τονίζει ότι δέχθηκε απειλές και ύβρεις και το βράδυ της Κυριακής.

 

Μάλιστα καυτηριάζει τόσο την πρακτική αυτή όσο και την στάση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας η οποία με ανακοίνωσή της ανέλαβε την υπεράσπιση του κ. Κώστα Τσάγκα.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρεται:

Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη μεταξύ εμού και του πρώην αντιδημάρχου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» κ. Κων/νου Τσάγκα την Κυριακή 1-6-2014 και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα εξής :

Εκ μέρους του κ. Τσάγκα, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αναίτια και απρόκλητα, έγινα δέκτης προκλητικών λεκτικών επιθέσεων σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, τις οποίες εκτόξευε εναντίον μου και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Την Κυριακή το απόγευμα και πάλι απρόκλητα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον παραπάνω κύριο, με ύβρεις και απειλές σε βάρος της τιμής και της σωματικής μου ακεραιότητας, η οποία ήταν και σκόπιμη και στοχευμένη.

Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο της δικαιοσύνης η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφανθεί.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο παραπάνω κύριος, ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις όποιες άλλες πιθανές προκλήσεις σε βάρος μου. Ο καθένας κρίνεται από την κοινωνία μας και εγώ για πολλοστή φορά ως αιρετός έχω ήδη κριθεί.

Σχετικά με την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, η οποία όψιμα «ευαισθητοποιήθηκε» και ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του κ. Τσάγκα, εκδίδοντας μάλιστα και πόρισμα σχετικά με το περιστατικό, δεν μπορώ παρά να υπενθυμίσω, ότι οι κρίνοντες κρίνονται, οι εκλογές έχουν ήδη τελειώσει και ο καθένας κλήθηκε να συνεισφέρει από τη θέση που οι πολίτες τον έχουν τάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ