Πως ψήφισαν οι βουλευτές της Ηπείρου

BOYLH KALPESΗ χαοτική κατάσταση πριν και κατά την ψηφοφορία στη Βουλή μένει άνευ σχολίων. Το τελευταίο διήμερο άλλωστε αυτά που διαδραματίστηκαν στο Κοινοβούλιο δεν αποτελούν τιμή για τη δημοκρατία.

Την ώρα της… κρίσης οι βουλευτές βρέθηκαν μπροστά σε τέσσερις κάλπες. Και εκεί πέρα από κόμματα, χωρίστηκαν ουσιαστικά σε δύο κατηγορίες.

Στους θεσμικούς, αυτούς δηλαδή που ψήφισαν και στις τέσσερις και στους κυβερνητικούς, που ψήφισαν μόνο στην πρώτη και γύρισαν την πλάτη στις υπόλοιπες.

 

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας λοιπόν είδαμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα να ψηφίζει και στις τέσσερις κάλπες. Το ίδιο έκανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

 Αντίθετα μόνο στην πρώτη ψήφισαν ο Σταύρος Καλογιάννης και η Άννα Ασημακοπούλου, αλλά και ο μέχρι προχθές ανεξάρτητος Μιχάλης Κασσής.

Μόνο στην πρώτη κάλπη ψήφισε ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσουμάνης ενώ ο Κώστας Μπάρκας έριξε ψηφοδέλτια και στις τέσσερις κάλπες.

Από τους νεότερους βουλευτές του κοινοβουλίου ο Γιώργος Στύλιος από την Άρτα και από τους πρώτους που βρέθηκαν μπροστά στην κάλπη, ψήφισε και στις τέσσερις, δίνοντας έτσι ένα καθαρό θεσμικό μήνυμα.

Την αφοσίωσή του στην Κυβέρνηση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο έδειξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόγκας από το Νομό της Άρτας, ενώ και στις τέσσερις κάλπες ψήφισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Αντώνης Μπέζας από το Νομό Θεσπρωτίας ψήφισε και στις τέσσερις κάλπες. Δύο λοιπόν από την Ήπειρο έδειξαν περισσότερο θεσμικοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ