Πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε ως έμπορος ηρωίνης

HROINH ARTA 5 12

HROINH ARTA 5 12Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Άρτας εντόπισαν ένα ζευγάρι 34 και 21 χρόνων, απ’ την Μεγάρχη και το Κομπότι αντίστοιχα να διακινούν ναρκωτικά. Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου 250 γραμμάρια ηρωίνης.

Η έρευνα της Αστυνομίας όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά άρχισε να ξετυλίγεται με πολύ προσεκτικό τρόπο. Μέσα λοιπόν από τη συλλογή πληροφοριών και με την κατάλληλη αξιοποίησής τους οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι ο βασικός εγκέφαλος διακίνησης της ηρωίνης ήταν ένας νεαρός Αλβανός, στο Ριζόμυλο Αιγίου.

 

Ένας από τους έμπειρους αστυνομικούς εμφανίστηκε λοιπόν ως «υποψήφιος αγοραστής».

Έκανε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τις συνεννοήσεις και κατάφερε να κλείσει ραντεβού με το διακινητή προκειμένου να προμηθευτή μία σημαντική ποσότητα ηρωίνης.

Ο αστυνομικός λοιπόν ως έμπορος ναρκωτικών πια εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος του πούλησε έναντι του χρηματικού ποσού των 2.600 ευρώ, δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 206,46 γραμμαρίων.

Μετά την ολοκλήρωση της «αγοραπωλησίας», ο 21χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένα σημεία σε παραλία στον Ριζόμυλο Αιγίου, που χρησιμοποιούσε ως χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:
• συσκευασίες και δέματα με ηρωίνη συνολικού βάρους (1.000,043) γραμμαρίων.
• μία ζυγαριά ακριβείας.
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
• το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ