«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ ενόψει των εκλογών

nd kalpi

nd kalpi«Πυρετός» συσκέψεων και συνεχών δοκιμών με τα εκλογικά κέντρα πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αλλά και στην έδρα της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκλογική διαδικασία.

Όλα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά και τα οποία τεχνικά προβλήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται και επιλύονται άμεσα. Επίσης έχουν προβλεφθεί και δικλίδες ασφαλείας στην περίπτωση που υπάρξει βλάβη σε ορισμένες περιοχές ή ακόμα και αν «πέσει» το σύστημα, να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία μέσω «call center».

Οι υποψήφιοι ρίχνουν σήμερα την αυλαία του προεκλογικού τους αγώνα ο οποίος πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να φτάσουμε στην αυριανή ημέρα. Το εκλογικό φιάσκο που προηγήθηκε ανέτρεψε τα σχέδια και την στρατηγική των διεκδικητών ανεβάζοντας τους τόνους στο κατακόρυφο.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας στοχεύουν στην πρωτιά ακόμα και την εκλογή ακόμα και από τον πρώτο γύρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοδοξεί να «σπάσει» το δίδυμο Τζιτζικώστα – Μεϊμαράκη και να περάσει εκείνος στον τελικό στις 10 Ιανουαρίου και ο Αδωνις Γεωργιάδης, όπως έχει πει και ο ίδιος, θα προσπαθήσει να διαψεύσει τους δημοσκόπους.

Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα η προεκλογική αντιπαράθεση περιεστράφη γύρω από τον Κώστα Καραμανλή και αν υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή υπήρξε μια και μόνο τηλεφωνική επικοινωνία και η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου, λίγο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Την πρωτοβουλία πήρε ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, καθώς έβλεπε ότι η χώρα μας ήταν ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ευρώ, και πήρε στο τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα . «Η χώρα βυθίζεται, πρέπει να κάνεις το χρέος σου», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ