Πρώτο κουδούνι με πολλές ευχές…

AGIASMOS ARTA SXΜε πολλές ευχές, όπως άλλωστε συνηθίζεται, ξεκίνησε η σχολική χρονιά. Το πρώτο κουδούνι βρήκε τους μαθητές στις αυλές έτοιμους για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Σχολεία της Άρτας, της ιδιαίτερης πατρίδας του, επέλεξε να επισκεφθεί ο Υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, όπως και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δώρα Χουλιάρα.

 

Ο κ. Στύλιος ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά, τόνισε ότι η παιδεία αποτελεί το μέλλον και συμπλήρωσε ότι το υπουργείο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζονται.

Τις ευχές τους στους μαθητές έστειλαν όλοι οι δήμαρχοι της Ηπείρου, μεταξύ αυτών οι δήμαρχοι των τεσσάρων πρωτευουσών, Θωμάς Μπέγκας, Γιάννης Λώλος, Χρήστος Μπαίλης και Χρήστος Τσιρογιάννης, οι οποίοι παρέστησαν σε αγιασμούς αρκετών σχολείων.

Τις ευχές του στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για “καλή σχολική χρονιά” έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε σύντομους χαιρετισμούς του σε τελετές Αγιασμών στις οποίες παρέστη.

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, ο Περιφερειάρχης σε δήλωσή του υπογράμμισε, ότι η Περιφέρεια και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες ολοκλήρωσε έγκαιρα τους διαγωνισμούς για τη μεταφορά μαθητών, προσθέτοντας ότι τυχόν μεμονωμένα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν θα αντιμετωπίζονται άμεσα με στόχο αφενός την καλύτερη εξυπηρέτηση του μαθητικού δυναμικού και αφετέρου την ασφαλή μετακίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ