Πρώτο βραβείο για τη Μαιευτική Κλινική

nosokomio

nosokomioΤο πρώτο βραβείο απέσπασε η Mαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Διευθυντής o Καθηγητής Θ. Στέφος), στο 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Ουρογυναικολογίας και Διαταραχών Πυελικού Εδάφους – Satellite European Symposium in Urogynaecology,

για την ανακοίνωση της εργασίας με τίτλο «Mετεγχειρητική πορεία και συμπτώματα μετά από επεμβάσεις ελάσσονος πυέλου» και συγγραφείς τους Ο. Παπανικολάου, Μ. Κυριακίδη, Μ. Τζανάκη και Θ. Ευαγγέλου.

 

Η βραβευμένη εργασία παρουσιάζει τα αποτελέσματα (follow up) χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχουν σχέση με την αποκατάσταση της πρόπτωσης του πυελικού εδάφους, την ακράτεια ούρων, την λειτουργία του εντέρου και την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής σε προεμμηνοπαυσιακές και εμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Οδ. Παπανικολάου, Διευθυντής ΕΣΥ της Κλινικής, από την Επιτροπή Βραβείων της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ουρογυναικολογίας (IUGA) που αποτελούσαν οι Καθηγητές Αγγελος Λιάπης, Linda Cardozo και Robert Freeman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ