Πρόστιμα έως και πέντε χιλιάδες στη μάχη της αφίσας!

afisa artas1

afisa artas1

Στην απομάκρυνση αφισών που παράνομα έχουν τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Άρτας προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, στο πλαίσιο της τήρησης του Νόμου, αλλά και του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων.

Οι αφίσες βρίσκονταν κυρίως πάνω σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού στην Περιφερειακή Οδό.

Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της συστηματικής και εντατικής προσπάθειας που καταβάλλει ώστε η πόλη να είναι καθαρή ενημερώνει ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη ανοχή στο πρόβλημα της αφισορύπανσης στα κεντρικά σημεία της Άρτας, για αυτό και θα προχωρήσει στην επιβολή προστίμων ύψους έως και 5.000 ευρώ για περιπτώσεις αφισοκολλήσεων και γενικότερα ρύπανσης της πόλης με αναρτήσεις διαφημιστικών πινακίδων, ρύπανσης των κάδων καθαριότητας με αφίσες, τοποθέτηση αεροπανό και διαφημιστικά ταμπλό καθώς και ρύπανση από φέιγ βολάν.

Στους ρυπαντές θα επιβάλλονται κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο (άρθρο 57, παρ.2 του Ν.1416/84, άρθρο 8, παρ.5 και άρθρο 10 του Ν.2946/01) και από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων.

Υπενθυμίζεται ότι αφίσες μπορούν να αναρτώνται μόνο στα οριοθετημένα από το Δήμο Αρταίων σημεία, όπως στην πλατεία Κιλκίς, στη Λαϊκή αγορά, στην οδό Κρυστάλλη (έναντι ΚΤΕΛ), στο 3/40 Σύνταγμα Ευζώνων (δίπλα στο σχολείο) και σε άλλα εγκεκριμένα μέρη.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ