Πρωτοβουλίες προβολής από την Ένωση Ξενοδόχων

PROBOLH2

PROBOLH2Τα Γιάννενα επισκέφτηκε η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Drive & Travel» μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Η εκπομπή αυτή είναι τουριστικού και περιηγητικού ενδιαφέροντος. Παρουσιαστές είναι οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μπαλής ( Novasports ) και Τζέην Σαμπανικού.

Η πρόσκληση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, για την τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής.

PROBOLH1

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, οι συντελεστές της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, να θαυμάσουν τις ομορφιές της, καθώς και να επιδοθούν σε διάφορες δραστηριότητες. Η εκπομπή αυτή ξεκίνησε να προβάλλεται ήδη σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Ένωση Ξενοδόχων δεν εφησυχάζει και έχει προχωρήσει σε νέες προσκλήσεις τόσο tour operators όσο και τουριστικών εκπομπών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Ευελπιστούμε ότι με την συνεργασία όλων, θα καταφέρουμε να προβάλουμε τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας, και παράλληλα να συμβάλλουμε στην στήριξη της τοπική μας οικονομία και του τουρισμού», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ