Πρωτιά Μειμαράκη… Αναλυτικά αποτελέσματα στο Νομό Ιωαννίνων .. Πως ψηφίζει η Ήπειρος

EKLOGES NDG3

EKLOGES NDG3Μεγάλο προβάδισμα παίρνει στο Νομό Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο Βαγγέλης Μειμαράκης…

Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο των περιφερειακών δήμων και στα περισσότερα εκλογικά τμήματα του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Βαγγέλης Μειμάρακης, είναι καθαρά στην πρώτη θέση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φαίνεται ότι κρατά την δεύτερη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

APOTELNEWND

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης, κατέλαβε την πρώτη θέση και στο Νομό Θεσπρωτίας. Συνολικά ψήφισαν 2.168 πολίτες. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης συγκέντρωσε 813 ψήφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 667 ψήφους, ο Απόστολος Τζιτζικώστας πήρε 565 και ο Άδωνις Γεωργιάδης συγκέντρωσε 123 ψήφους.Οι πρώτες εκτιμήσεις πανελλαδικά

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΤΑΣ

Υψηλή ήταν η συμμετοχή και στο Νομό Άρτας. Συνολικά ψήφισαν 3.211 κάτοικοι στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων που είχαν στηθεί στο Νομό.
Σε σύνολο 2938 καταμετρημένων ψήφων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λαμβάνει 1422 ψήφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 696, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 690 και ο Άδωνις Γεωργιάδης 108.
Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση σε ένα εκλογικό τμήμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πανελλαδικά

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από τμήματα της περιφέρειας, χωρίς τα αστικά κέντρα, πρώτος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ έρχεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και δεύτερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 11 το βράδυ.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία της Συγγρού, με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη να την χαρακτηρίζει «απίστευτη». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι ψηφοφόροι θα ξεπεράσουν τους 400.000.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ