Πρωτιά για το Νηπιαγωγείο της Κληματιάς

AEIFORO BRABEIOΣημαντική διάκριση αποτελεί για το Νηπιαγωγείο Κληματιάς Ιωαννίνων, η 1η θέση που έλαβε στον 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό «Βραβείο Αειφόρου Σχολείου», για το σχολικό έτος 2012-2013. Το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ σχολείων για το συνολικό «πρασίνισμα» του σχολείου, ή καλύτερα, για τον προσανατολισμό όλης της σχολικής κοινότητας προς την αειφορία. Το πρόγραμμα υποστηρίχτηκε από συναρμόδια Yπουργεία.

Το τμ. Ανθοκομίας – Αρχιτεκτονικής Τοπίου του ΤΕΙ Ηπείρου (http://fla.teiep.gr/) είναι τεχνικός σύμβουλος στο Βραβείο και το συγκεκριμένο σχολείο είχε αναλάβει η Δρ. Χιωτέλλη Κατερίνα, επιστημονική συνεργάτης του τμήματος και στέλεχος του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας. Το τμήμα συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του Νηπιαγωγείου Κληματιάς και συγκεκριμένα, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τη Διεύθυνση, τους γονείς και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους, για το πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα που πέτυχε το σχολείο τους, στην προσπάθεια να γίνει αειφόρο.

 

 Ακόμη αξίζει να αναφερθεί ότι την 4η θέση κατέλαβε το ΕΠΑΛ Άρτας με το οποίο το τμήμα Ανθοκομίας – Αρχιτεκτονικής Τοπίου συνεργάζεται από το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ