Πρωταθλητής και πολυνίκης και φέτος ο ΝΟΙ

noi kastoria

noi kastoriaΑδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στην ελληνική Κωπηλασία παραμένει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος στέφθηκε επίσημα και για το 2015 Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος.

Ο Ν.Ο.Ι. κατακτά τον διπλό αυτό τίτλο για 27η συνεχόμενη χρονιά, ξανά με εντυπωσιακή διαφορά τόσο στα μετάλλια όσο και στους βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Χθες κατά τη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,που διεξήχθη στην λίμνη της Καστοριάς, τα πληρώματά του έτρεξαν σε έξι αγωνίσματα, κερδίζοντας πέντε χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Μαζί με αυτά της α΄ φάσης, έφτασε τα 18 χρυσά μετάλλια, κατακτώντας έτσι και φέτος με μεγάλη διαφορά τον τίτλο του Πολυνίκη Ελλάδος!

Ο Ν.Ο.Θ.κατέκτησε στο σύνολο 11 χρυσά μετάλλια.

Φυσικά, ο Ν.Ο.Ι. κέρδισε τα σημαντικότερα αγωνίσματα της διοργάνωσης, με κορυφαία την Οκτάκωπο των Παίδων, ενώ βρέθηκε πρώτος και στη βαθμολογία με 95,5 βαθμούς!

Δεύτερο σωματείο σε μετάλλια στην Καστοριά ήταν ο Όμιλος Βόλου με δύο χρυσές και τρειςασημένιες πρωτιές και με 73,5 βαθμούς.

noi kastoria1Την ικανοποίησή του για τις νέες αυτές επιτυχίες του Ομίλου εξέφρασε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων του Πρωταθλήματος ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «αυτό το γεγονός δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε συμπτωματικό. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο από όλο το προσωπικό του, Διοίκηση,προπονητές και αθλητές.

Τα μετάλλια

Τα χρυσά μετάλλια στην β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στην Καστοριά κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:

*Οι Άρτεμις Ντούσκου κι Αφροδιτη Σιόλου στο διπλό Σκιφ Κορασίδων.

*Οι Μαρία Παύλου – Κατερίνα Βλάχου – Πηνελόπη Μπατσή –Αλεξάνδρα Δρόσου στο τετραπλό Σκιφ Κορασίδων.

*Οι Αποστόλης Ντότης και Παντελής Σωτηρακόπουλος στη Δίκωποάνευ των Παίδω

*Οι Άγγελος Μπερής – Κων/νος Παπαδιώτης – ΘανάσηςΠαλαιοπάνος – Γιώργος Γραμμενιάτης στο τετραπλό Σκιφ Παίδων.

*Οι Ανδριανός Οικονόμου – Φίλιππος Τσικούρας – Κων/νος Θεοδώρου – Ευλάμπιος Στύλιος – Αλέξανδρος Μαμακής – Χρήστος Προύσκας – Βασίλης Μπαλάφας – Μιχάλης Φαϊτάς – Κων/νος Μουλάς στην Οκτάκωπο των Παίδων.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αριάδνη Μήτση – Εύα Μπάμπου -Βίκυ Ντότη και Αλεξία Κασιούμη στο τετραπλό Σκιφ Κορασίδων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ