Προτεραιότητα για την Άρτα το επιχειρηματικό πάρκο

EPIME DHMOSARTA

EPIME DHMOSARTAΕπίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου στο Δήμο Άρτας, στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των τοπικών φoρέων.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/νος Πατήλας, Χάρης Παπάζογλου και Γεώργιος Καραγεώργος, οι οποίοι και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και σε παράπλευρες δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Επιμελητηρίου, προτάθηκε η δυνατότητα συνεργασίας με το Δήμο, στα θέματα που αφορούν την κατασκευή Επιχειρηματικού Πάρκου στην Άρτα, την ανάδειξη του τουρισμού και του αθλητισμού, την ανάπτυξη σε κλάδους του πρωτογενούς τομέα, όπως η κτηνοτροφία η αγροτική παραγωγή και η ιχθυοκαλλιέργεια. Ακόμη συζητήθηκε η δημιουργία γραφείου επιχειρηματικότητας, όπως και η καθιέρωση αθλητικών δρώμενων, με σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού αλλά και των μνημείων του Δήμου μας.

Επίσης, εξετάστηκε η δυνατότητα συμμετοχής του Δήμου Αρταίων στην έκθεση τουριστικής προβολής που θα γίνει στο Λονδίνο από 30-10-2014 έως και 2-11-2014.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε ότι βασικός στόχος της Νέας Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής, με σκοπό την ανάπτυξη και την προβολή του Δήμου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θεωρούμε ότι με το Επιμελητήριο Άρτας, έχουμε κοινούς στόχους και όραμα να θέσουμε τον Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Άμεσος στόχος μας είναι η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου και θεωρούμε ότι είναι ένα έργο το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στον επιχειρηματικό χάρτη της Ηπείρου. Επίσης η ανάπτυξη των τομέων τουρισμού και αθλητισμού, με ενιαίες δράσεις σε αυτούς, είναι στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής

Τέλος να τονίσω ότι, επίσης άμεση προτεραιότητά μας είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η λειτουργία γραφείου επιχειρηματικότητας, η καθιέρωση ημέρας καριέρας, όπως και η πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων, με ταυτόχρονη ανάδειξη των μνημείων της πόλης μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ