Προσωρινή αλλά φιλόξενη στέγη για το ταλαιπωρημένο άλογο

alogo perit

alogo perit

Προσωρινή λύση για το ταλαιπωρημένο άλογο… Με παρέμβαση της Animal Action Ioannina και τη συνδρομή εθελοντών κτηνιάτρων αλλά και ευαισθητοποιημένων πολιτών, στο άλογο που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, παρασχέθηκε η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, ενώ πλέον φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις του Σταυρακίου, από κάτοικο της περιοχής που διαθέτει κι άλλα άλογα.

Πρόκειται για μία λύση προσωρινή, καθώς η οριστική θα δοθεί το προσεχές διάστημα κι ύστερα από την ολοκλήρωση μιας περίπλοκης διαδικασίας, καθώς το άλογο έχει ιδιοκτήτες.

Η Animal Action Ioannina έχει ενημερώσει ήδη την αστυνομία, η οποία έχει επέμβει αρκετές φορές, ενώ θα επανέλθει στον Εισαγγελέα, πιθανότατα την Τρίτη, με αίτημα για κατάσχεση του αλόγου, όπως ανέφερε στο Epiruspost η πρόεδρος του Σωματείου Δώρα Μπέτση.

Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί τότε θα μπορέσει να εξεταστεί η υιοθεσία…

Αξιοσημείωτο είναι ότι η περιπέτεια του αλόγου έχει συγκινήσει ανθρώπους σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως και συλλόγους προστασίας ιπποειδών, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν ή ακόμη και να περιθάλψουν το ζώο..

Αυτό όμως που προέχει είναι η αποδέσμευση του αλόγου από τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι αδιαφορώντας για την κατάστασή του, εξακολουθούν ανά διαστήματα να το αναζητούν για να το πάρουν πίσω!!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ