Προσφορές αγάπης σε άπορες οικογένειες

DHMARXEIO PREBEZASΜε τον συντονισμό του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας   θα διανεμηθούν  τρόφιμα σε περίπου 70  οικογένειες ενώ  με βάσει εισοδηματικών κριτηρίων θα δοθούν και δωροεπιταγές από τον Δήμο σε περίπου 200 δικαιούχους οι οποίοι είναι γραμμένοι στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Το τμήμα  Πρόνοιας  απευθύνθηκε στα σούπερ Μάρκετ της περιοχής και  αυτά είτε με την τοποθέτηση καλαθιών είτε με προσφορές ειδών   συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στους   οικονομικά ασθενέστερους δημότες. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν  με προθυμία  το LIDL, τα σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλου,  Μασούτη και Μαρινόπουλου-Kαρφούρ ενώ  ο εμπορικός σύλλογος του Ιστορικού Κέντρου  συνέλεξε τροφιμα  τοποθετώντας καλάθια στα καταστήματα-μέλη του.

 

Επίσης τρόφιμα  και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και το 8ο Δημοτικό Σχολείο ενώ το Τμήμα Πρόνοιας ευχαριστεί εκτός από τους επιχειρηματίες  και τα μέλη του  Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του σχολείου,  όλους τους φορείς και τους πολίτες  για την  ευαισθησία που έδειξαν προσφέροντας πολλές φορές από το υστέρημά τους είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ