Προσλήψεις συμβασιούχων στην καθαριότητα από το Δήμο Ιωαννιτών

aporima nea

aporima nea

Στην πρόσληψη 15 εργατών αποκομιδής απορριμμάτων με δίμηνες συμβάσεις, προχωράει ο Δήμος Ιωαννιτών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επείγουσες ανάγκες που έχουν προκύψει στην υπηρεσία καθαριότητας. Για να ληφθεί η σχετική απόφαση, η Δημοτική Αρχή συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα το μεσημέρι, καθώς είναι γνωστό το θέμα που ανέκυψε για όλους τους Δήμους με τους διμηνίτες των οποίων οι συμβάσεις παρατάθηκαν μέχρι 31/12/2017.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης εννέα ατόμων μόνιμου προσωπικού η οποία έχει ήδη δρομολογήσει από το Δήμο Ιωαννιτών και σε αναμονή επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων από την κυβέρνηση, με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, η Δημοτική Αρχή εξήγησε ότι δεν μπορεί να αφήσει να υπάρχει έλλειμμα καθαριότητας στο Δήμο και γι’ αυτό είναι αναγκαίο να προχωρήσει η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού.

O Δήμος είναι σε αναμονή και της αντιμετώπισης του προβλήματος των διμηνιτών συμβασιούχων από την πλευρά της κυβέρνησης κι εφόσον επιλυθεί οι συμβασιούχοι του Δήμου Ιωαννιτών που σήμερα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Θα επιστρέψουν στη δουλειά τους, αφού έχουν παραταθεί οι συμβάσεις τους μέχρι τις 31/12/2017.

Εν τέλει το Δημοτικό Συμβούλιο με αυξημένη πλειοψηφία ενέκρινε την πρόσληψη 15 συμβασιούχων στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Την απόφαση καταψήφισαν μόνο οι επικεφαλής των παρατάξεων ΔΡΑΣΥ και Λαϊκή Συσπείρωση.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ