Προς ματαίωση η πώληση ακινήτων στους Αμπελόκηπους

ampelokipoi p1

ampelokipoi p1

Με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Πιτσιόρλα και τους συνεργάτες του συναντήθηκαν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων.

Θέμα της συζήτησης ήταν ο ανοιχτός διαγωνισμός για την πώληση τριών ακινήτων του Δημοσίου στην περιοχή «Αμπελόκηποι Ιωαννίνων», καθώς και της συμπερίληψης έκτασης 6 οικοπέδων στην παραλίμνια ζώνη και συγκεκριμένα στην περιοχή «Άγιος Νικόλαος Κοπάνων», στην ηλεκτρονική σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ και στην κατηγορία «Επικείμενες Αποκρατικοποιήσεις».

Οι Βουλευτές Μερόπη Τζούφη, Γιάννης Στέφος, Γιάννης Καραγιάννης και Χρήστος Μαντάς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους, τόνισαν πως τα ακίνητα και η εν λόγω έκταση πρέπει να παραμείνουν στην κατοχή του Δήμου, καθώς εντάσσονται λειτουργικά και οργανικά στις λειτουργίες της πόλης και αποτελούν χώρους ζωτικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ύστερα από την αντίθετη και σοβαρή επιχειρηματολογία των βουλευτών – η οποία πρέπει να υποβληθεί και ως τεκμηριωμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια και προηγούμενων αποφάσεων, κοινοποιημένων ήδη στο ΤΑΙΠΕΔ – δήλωσε τη πρόθεση του να σταματήσει τη διαδικασία εκποίησης των ακινήτων, ενώ υπογράμμισε πως η ανάρτηση της έκτασης των 6 οικοπέδων στην ηλεκτρονική του σελίδα, έγινε μόνο για λόγους διαφάνειας και αποκλείεται η διαδικασία εκποίησης τους από την παρούσα διοίκηση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ