Προείχε η κομματική δουλειά για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο!

GRHGORAKOSL1Σίγουρα δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα οι Ηπειρώτες από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου στα νοσοκομεία της περιοχής.

Απολύτως τίποτα όμως… Κι όσο για το Πολυδύναμο το οποίο είπε, ότι θα περάσει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, είναι εξαγγελία που έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό ακόμη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Υγείας!

Το σίγουρο είναι πως ο κ. Γρηγοράκος μπέρδεψε το ρόλο του…. Και μάλλον οι επισκέψεις στα νοσοκομεία ήταν η αφορμή για να κάνει κομματική δουλειά!

Έτσι εξηγείται και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας, όπου τα μοναδικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Κι εκεί ο κ. Γρηγοράκος έδειξε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρέθηκε στην Ήπειρο. Κατακεραύνωσε όσους ευεργετήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, υπουργούς, βουλευτές, νομάρχες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και εγκατέλειψαν το καράβι μόλις άρχισε να βουλιάζει!

Ως παράδειγμα από την Ήπειρο έφερε τον πρώην βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστο «για θυμηθείτε τον δικό σας τον βουλευτή εδώ, τον Παπαχρήστο που ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παπανδρέου τι έκανε πώς τον πρόδωσε και έφυγε από κοντά του», ανέφερε….

Αν μετά από αυτά περιμένουν κάποιοι να προωθηθούν ζητήματα των νοσοκομείων σίγουρα θα μείνουν με την ελπίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ