Προβληματισμός από τον «Αετό» του Λίλα!

LILA OSFP

LILA OSFPΣε αρνητικό πρωταγωνιστή έχει εξελιχτεί ο Άντι Λίλα καθώς φιγουράρει σε όλα τα αθλητικά σάιτ αλλά και Social Media, πανηγυρίζοντας το τέρμα που πέτυχε, κάνοντας με τα χέρια του τον… αετό, σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας.

Οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν έντονες.. Το θέμα πάντως έχει πάρει έκταση και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα ο παίκτης να κληθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΣ για… εξηγήσεις.

Κληθείς να απαντήσει ο Γιάννης Πετράκης τόνισε δεν είναι στις δικές του αρμοδιότητες αλλά της διοίκησης το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς είπε:

«Νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει σε εμάς αυτό ο Λίλα. Για το πρώτο σκέλος όταν είσαι πίσω στο σκορ θα ρισκάρεις να βγεις πιο πάνω. Δημιουργούνται κακές συνθήκες για την άμυνα. Ο Ολυμπιακός έχει και ποιότητα και έτσι έγινε όλο αυτό. Για το θέμα του Λίλα δεν είναι ώριμο να πω κάτι τώρα. Θα τοποθετηθούμε τις επόμενες ημέρες σαν ομάδα».

Το εάν μπορεί να φύγει ο Λίλα από τον σύλλογο:

«Θα δούμε. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα διοίκησης. Έχω την γνώμη μου. Είναι για μένα όμως».
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ