Πρεσβευτές και συμπαραστάτες για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

kaxri mpe gkogkos

kaxri mpe gkogkos

Με τον ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, θα συναντηθούν στην Αθήνα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος, στην κούρσα που έχει ξεκινήσει για την διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας το 2021.

Ο κ. Παπαδημούλης έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου να είναι «πρεσβευτής στο εξωτερικό» για τη διεκδίκηση και συντονιστής μιας ομάδας προσωπικοτήτων που θα επικοινωνήσουν την υπόθεση «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», εκτός Ελλάδος.

Παρόμοιες κινήσεις γίνονται ήδη για την εντός Ελλάδος «επικοινωνία» της διεκδίκησης με προσωπικότητες από την Ήπειρο αλλά και φίλους της Ηπείρου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκροτήθηκε πενταμελής επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του φακέλου υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», απαρτίζεται από:
Γιώργος Παπαδιώτης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Κώστας Γκόγος, Πρόεδρος «Κ.Ε.Π.Π.Ν & Α Δήμου Ιωαννιτών»
Βάσω Μέγα, Αντιπρόεδρος «Κ.Ε.Π.Π.Ν & Α Δήμου Ιωαννιτών»
Σπύρος Κωνσταντόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορίας»
Λάζαρος Νάτσης επικεφαλής παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή»

Σήμερα ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Σημειολογική χαρακτήρισε τη συνάντηση ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι η συμπόρευση με την Περιφέρεια είναι πολύ σημαντική.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ