Πρέβεζα: Παρασκηνιακές συμφωνίες και παζάρια

DHMARXEIO PREBEZASΟι προσωπικές φιλοδοξίες είναι τόσες και τέτοιες, σε ορισμένες περιπτώσεις, που ρίχνουν τις κομματικές γραμμές και τα στεγανά και μπορούν να κάνουν τους πρώην αντιπάλους ακόμη και συνεργάτες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβαίνει στην Πρέβεζα… Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, η οποία είχε στηριχθεί από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, σχεδόν έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

 

Οι παρουσίες της στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν κυρίως τυπικά χαρακτηριστικά ενώ οποιαδήποτε παρέμβαση στα θέματα της περιοχής αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός….

Πέραν αυτών όμως, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ανοιχτός και μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας με τον νυν δήμαρχο Χρήστο Μπαίλη –βασικό τους αντίπαλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010-  ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε συγκεκριμένη μορφή συνεργασίας κατά τις εκλογές που θα ακολουθήσουν.

 

Βέβαια αυτό που διαφεύγει από τους πρωταγωνιστές των συνομιλιών αυτών είναι ότι οι ψηφοφόροι δεν μπαίνουν σε τσουβάλια για να τους πηγαίνει και να τους φέρνει ο καθένας κατά το δοκούν.

Οι ανταλλαγές δηλαδή τύπου «σου δίνω και μου δίνεις» μπορεί να είχαν βάση σε προηγούμενες δεκαετίες σήμερα όμως δεν μπορεί να έχουν καμία τύχη.

Όπως είναι πιθανόν να μην έχουν καμία πολιτική τύχη και όσοι εξακολουθούν να λειτουργούν με τέτοιες λογικές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ