Ποσειδώνας: Γιορτάζει και βραβεύει…

gyros limnis ioanninonH Διοίκηση του Ποσειδώνα Ιωαννίνων προσκαλεί όλους τους αθλητές του, τους γονείς, τους φίλους του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» , καθώς και όλους όσους συμμετέχουν κάθε χρόνο εθελοντικά στο «Γύρο της λίμνης» , τις αρχές της πόλης και τα ΜΜΕ στην καθιερωμένη κοπή της πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των πιο κάτω αθλητών του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για τις μεγάλες διακρίσεις τους στη χρονιά που πέρασε:

Στη ΧΑΡΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ για τις Πανευρωπαϊκές επιτυχίες της , τα χρυσά μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης και τα Πανελλήνια ρεκόρ της.

Στη ΣΙΑΤΕΡΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ για τα  μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης καθώς και για τα μετάλλια και τις διακρίσεις της σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

 

Στην ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ για τα μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.

Στις αθλήτριες της ομάδας σκυταλοδρομίας ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΚΑΡΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΛΩΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ για το μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.

Στους:  ΒΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

            ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

            ΣΟΚΟΛΗ ΗΛΙΑ

            ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ

            ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

            ΚΑΡΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

για τη συμμετοχή τους  σε τελικούς αγωνισμάτων στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.

Μια ξεχωριστή βράβευση θα γίνει στους μικρούς αθλητές του Ομίλου που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις.

Ο Όμιλος βραβεύει τον προπονητή ΠΑΠΠΑ ΠΕΤΡΟ για την καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της αγωνιστικής ομάδας κλασικής κολύμβησης.

Ο Όμιλος βραβεύει την προπονήτρια ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ για την καθοριστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ιδέας του εθελοντισμού στους γονείς των αθλητών του Ομίλου.

Ο Όμιλος βραβεύει την προπονήτρια ΘΕΜΕΛΗ ΜΠΡΙΤΑ για την πολύχρονη προσφορά της στα τμήματα υποδομών.

Ειδική βράβευση θα γίνει στους μεγάλους υποστηρικτές των αθλητικών διοργανώσεων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ :

–              ΒΙΚΟΣ ΑΕ

–              ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

–              ΔΩΔΩΝΗ

και στους ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ ΗΛΙΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ για την σημαντική προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα του καθηγητή του Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων ΟΡΕΣΤΗ ΝΙΚΑ . Στο τραγούδι η αθλήτρια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ