Πορεία διαμαρτυρίας για το Πουρνάρι

POYRNARIIII

POYRNARIIIIΣε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Ιουλίου 2014, που καταγράφηκε η καθολική αντίθεσή στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίηση του φράγματος Πουρνάρι Ι & ΙΙ, την Τετάρτη, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα κλείσουν από τις 10:00πμ έως και τη λήξη του ωραρίου.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα κατά της πώλησης του φράγματος καλεί όλους τους Αρτινούς εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια, ώρα 10:30, με αφετηρία το Δημαρχείο της πόλης και κατάληξη την κεντρική πλατεία της Άρτας, όπου θα αναγνωστούν τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

 

Στην πορεία, καλεί και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Άρτας, αντιστεκόμενο στις εξελίξεις της πώλησης της μικρής ΔΕΗ αλλά και στην προσπάθεια της κυβέρνησης για δημιουργία δεξαμενής προς απόλυση υπαλλήλων, δια μέσου του νομοσχεδίου της αξιολόγησης με προαποφασισμένα τα ποσοστά κατάταξης.

Όχι στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Ο Άραχθος δεν πωλείται, είναι η ζωή μας. Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε και συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην πώληση του φράγματος του Πουρναρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ