Πολύ φασαρία για το τίποτα από το Υπουργείο Παιδείας

SXOLIKO SYGKR

SXOLIKO SYGKR

Πολύ φασαρία για το τίποτα επιχείρησε να δημιουργήσει το Υπουργείο Παιδείας, εγκαλώντας ουσιαστικά έξι Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και την Περιφέρεια Ηπείρου, για την μη καταβολή των μηνιαίων αποδοχών των σχολικών νοσηλευτών.

Πρόκειται για τους νοσηλευτές του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που εργάζονται στην εκπαιδευτική υποστήριξη για ένταξη των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα σχολεία γενικής εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απόλυτα ενημερωμένο για διαδικαστικά και γραφειοκρατικής φύσης προβλήματα που είχαν ανακύψει σχετικά με την καταβολή των χρημάτων αυτών.

Προβλήματα τα οποία ήδη έχουν επιλυθεί και δρομολογείται η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους.

Παρόλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας με μία ολίγον ακαταλαβίστικη ανακοίνωση «καλεί τους αιρετούς Περιφερειάρχες των Περιφερειών να αναλάβουν τις ευθύνες τους και άμεσα να προβούν στη χρηματοδότηση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΠΕΘ, ώστε, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι το ταχύτερο δυνατόν».

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ή η πολιτική ηγεσία ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ