Ποιοι δήμοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι Ν.Δ.

EKLOGES KALPH

EKLOGES KALPH

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, είναι αυτός που έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Νομό Ιωαννίνων. Ποσοστό υψηλότερο κι από κείνο του Ιανουαρίου καθώς αγγίζει το 47,8%!

Η Νέα Δημοκρατία έχει την πρωτιά στο Δήμο Ζαγορίου και με οριακή διαφορά κέρδισε και στο Δήμο Μετσόβου.

Στο Δήμο Ζαγορίου το κόμμα του Βαγγέλη Μειμαράκη πήρε το 37% των ψήφων ανεβάζοντας κατά μιάμισι μονάδα το ποσοστό και ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στο 34,7%, χάνοντας δύο μονάδες σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου.

Στο Δήμο Μετσόβου η Νέα Δημοκρατία πήρε βραχεία κεφαλή συγκεντρώνοντας ποσοστό 34,8% αυξάνοντας ελάχιστα το ποσοστό του Ιανουαρίου. Αυτή η ελάχιστη αύξηση ήταν αρκετή για να στερήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση καθώς με την σειρά του υποχώρησε από το 34,7 στο 33,5%.

Το απόλυτο θρίλερ για την πρώτη θέση, εκτυλίχθηκε στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρώτη θέση καθώς προηγήθηκε με 26 ψήφους!!

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και στους τέσσερις δήμους της Άρτας.

Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε, όπως και τον Ιανουάριο την πρώτη θέση στο Δήμο Ζηρού, συγκεντρώνοντας το 39,2% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στο 31,9% χάνοντας ελαφρώς από τις δυνάμεις του.

Σε Πάργα και Πρέβεζα ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την πρώτη θέση.

Στο Νομό Θεσπρωτίας η Νέα Δημοκρατία, που είχε την πρωτιά τον Ιανουάριο, καταποντίστηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και με διαφορά και στους τρεις δήμους του Νομού.

Αυτά είναι μερικά από τα αξιοπρόσεκτα που έδωσαν οι κάλπες στην Ήπειρο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ