Πληρωμένη απάντηση για τα φράγματα στην Εγνατία

egnatia pedini fr

egnatia pedini frΤην άμεση αντίδραση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Εγνατίας ΑΕ με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή της Πεδινής.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μεγαλύτερος οδικός άξονας, κινδύνευσε με κλείσιμο, καθώς πλημμύρισε από τα νερά που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Χρειάστηκε να στηθούν πρόχειρα αναχώματα και να τοποθετηθούν αντλίες για την απομάκρυνση των υδάτων προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία.

Ο Πρόεδορς της Εγνατίας με αφορμή τα συμβάντα αυτά, δήλωσε ότι θα αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα όχι όμως και τα αίτια που τα προκαλούν καθώς είναι ευθύνη άλλων.

Και η απάντηση που έλαβε από τον Περιφερειάρχη ήταν κυριολεκτικά πληρωμένη.

Ερωτηθείς λοιπόν για τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” κ. Γ. Σκόδρα σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίζονται στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή της Πεδινής και τα πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων τις προηγούμενες ημέρες, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

“Καλά είναι κάποιοι να σέβονται τον τόπο που έρχονται να κάνουν δηλώσεις. Από το νόμο ορίζονται οι υπεύθυνοι για τις καταβόθρες, τη διαχείριση των υδάτων, τα δάση, για όλα. Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που δεν αναλαμβάνουμε ευθύνες ακόμη και όταν δεν τις έχουμε. Δυστυχώς όμως τη διαχείριση των υδάτων την έχουν δώσει στο ελληνικό δημόσιο και όχι σε εμάς.(την αιρετή Περιφέρεια)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ