Πλήρης η καταστροφή από φωτιά σε σούπερ μάρκετ

FOTIA FSOYPERM

FOTIA FSOYPERMΕικόνες πλήρους καταστροφής άφησε πίσω της φωτιά που εκδηλώθηκε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Φιλιππιάδας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα χαράματα, από άγνωστη αιτία, και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στην επιχείρηση έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά παρά την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να περισώσουν τίποτα.

Οι κόποι μιας ζωής είχαν γίνει στάχτη.

 

Το φως της μέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής.

Έξω από την επιχείρηση ο ιδιοκτήτης της αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί και ξεσπούσαν σε κλάματα.

«Ολοκληρωτική η καταστροφή… Δεν έμεινε τίποτα» ανέφερε στο Epiruspost.gr ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις πέντε και μισή περίπου. Λόγω των υλικών πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, ενώ επεκτάθηκε και στο πατάρι που λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος. Ακολούθησαν μικροεκρήξεις από τα υλικά που περιείχε το σούπερ μάρκετ, αλλά δεν χρειάστηκε να ακολουθήσει εκκένωση της περιοχής, καθώς δεν υπήρχαν σπίτια σε κοντινή απόσταση.

FOTIA2 FSOYPERMΣτο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από την Φιλιππιάδα με δώδεκα άνδρες, ένα από το Θεσπρωτικό με τέσσερις πυροσβέστες, ένα από την Άρτα με τρεις άνδρες, ενώ ένα όχημα της πυροσβεστικής από την Πρέβεζα μετέφερε μονάδες οξυγόνου, τις οποίες χρησιμοποίησαν οι πυροσβέστες προκειμένου να επιχειρήσουν εντός του φλεγόμενου σούπερ μάρκετ.

Από την Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε η ΔΕΗ και αμέσως έσπευσαν εργαζόμενοι της επιχείρησης οι οποίοι προχώρησαν σε διακοπή ηλεκτροδότησης.

FPTOA1 FSOYPERMΗ φωτιά έσβησε στις δέκα και μισή το πρωί. Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας Ευάγγελος Κονττός και ο υποδιοικητής Σωτήρης Μπαλής. Την επόμενη ώρα αναμένονται ειδική εμπειρογνώμονες προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ