Πιο κλασικά δε γίνεται… Στην Ήπειρο οι πιο αγαπημένοι χειμερινοί προορισμοί…

asprageloi xioni

asprageloi xioni

Ένας μήνας πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη οι χειμερινοί προορισμοί της Ηπείρου φοράνε τα καλά τους! Το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι μεγάλο και εκτός απροόπτου, η επισκεψιμότητα αναμένεται να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Οι χειμερινοί προορισμοί της Ηπείρου κατατάσσονται στους πλέον κλασικούς της χώρας και έχουν κατακτήσει φανατικούς φίλους αλλά και σημαντικό κομμάτι στην προβολή.

Η σωστή προβολή αφενός και οι ποιοτικές υπηρεσίες με λογικές τιμές αφετέρου αποτελούν το ιδανικό μείγμα και το πρώτο βήμα για ένα τουριστικό άνοιγμα που θα μπορεί να διαρκεί περισσότερο από τα τριήμερα.

Το διάστημα αυτό, η Ήπειρος έχει την τιμητική της, με εκτενή αφιερώματα σε θεματικά, τουριστικά έντυπα και σε περιοδικά…

Ζαγόρι, Μέτσοβο, Γιάννινα αλλά και τα Τζουμέρκα, έχουν θέση στους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας. Το δικό της μερίδιο βέβαια έχει και η Κόνιτσα!

Στον τουριστικό κλάδο βέβαια τα πράγματα δεν είναι ιδανικά. Η κρίση χτύπησε όσους δραστηριοποιούνται και τα σημάδια της είναι ολοφάνερα. Ξενώνες και καταλύματα που μένουν κλειστά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, λειτουργικές δαπάνες που εκτοξεύονται στα ύψη λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου, φορολογικά βάρη…

Όμως αυτό που πάντα θα κάνει την Ήπειρο ξεχωριστή είναι η φιλοξενία, οι εικόνες που παίρνει μαζί του ο κάθε επισκέπτης και η γεύση του ανεπανάληπτου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ