“Πεζοδρομούνται” το Σάββατο Χ. Τρικούπη και Ανεξαρτησίας

aneksa giortini

aneksa giortini

Το Σάββατο 31-12-2016, παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 15.30 το απόγευμα, ώρες μεγάλης κίνησης στην αγορά, δύο μεγάλοι εμπορικοί δρόμοι των Ιωαννίνων – Χ. Τρικούπη και Ανεξαρτησίας- θα είναι και πάλι ελεύθεροι από αυτοκίνητα. Σε συνδυασμό με τους υφιστάμενους πεζόδρομους, οι πεζοί ανεμπόδιστα θα μπορούνε έτσι να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους σχεδόν σε όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, προχωράει στην επανάληψη μιας ρύθμισης που εφαρμόστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων για τις οδούς Χ. Τρικούπη και Ανεξαρτησίας και κρίθηκε από επαγγελματίες και καταναλωτές, απολύτως πετυχημένη. Αισθάνεται δε την ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό της Τροχαίας Ιωαννίνων και τον Διοικητή της, Γ. Αζέλη, γιατί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της.

Τέλος ο Δήμος Ιωαννιτών παρακαλεί και πάλι τους οδηγούς να εγκαταλείψουν για μια μέρα τα αυτοκίνητα τους εκτός του κεντρικού ιστού της πόλης. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι άλλη μια μέρα όπου παρατηρείται παραδοσιακά μεγάλη κίνηση στους δρόμους κι όσο λιγότερο χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, τόσο διευκολύνεται η κατάσταση για όλους μας.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ