Πεδινή: Οι μαθητές φύτεψαν τις δάφνες τους!

pedini dafnes

Τις δάφνες τους φύτεψαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου οι μαθητές του σχολείου της Πεδινής βοηθούμενοι από τους εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Βαγγέλη Πήχα.

Το δεντράκι απονεμήθηκε συμβολικά στο σχολείο (μαζί με ένα βιντεοπροβολικό) ως επιβράβευση για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στον διαγωνισμό ανακύκλωσης FollowGreen του Δήμου Ιωαννιτών, στην κατηγορία των σχολείων που συγκέντρωσαν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά, ανεξάρτητα από τις δωρεές που πραγματοποιήθηκαν.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πεδινής Ιουλία Χριστοδούλου και ο υποδιευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Γώγος ευχαρίστησαν τον Δήμο Ιωαννιτών μέσω του κυρίου Πήχα για τις προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα της ανακύκλωσης. Τόνισαν δε, πως τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς είναι αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που στόχο έχουν την προαγωγή της πολιτειότητας των μαθητών.

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Μαρία Αυγερινού, δήλωσε πως οι γονείς οφείλουν να συνεργάζονται αρμονικά με όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τους εξωτερικούς φορείς προκειμένου τα παιδιά να προετοιμάζονται ως σκεπτόμενοι ενεργοί πολίτες του αύριο.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Πήχας, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις προσπάθειές τους, μίλησε στους νεαρούς μαθητές για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και τη σύνδεσή της με την ποιότητα ζωής των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ