ΠΑΣ: Απ΄ έξω συνθήματα και μέσα μισόλογα….

apas1Υπό τα συνεχή συνθήματα «πούλα φύγε», «άνοιξε το φάκελο και φύγε από δω» πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη.

Μία συνέντευξη που δεν διαφώτισε πολλά σημεία και κυρίως δεν προοιωνίζει καλύτερες μέρες για την γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Ο κ. Χριστοβασίλης δεν έδειξε καμία διάθεση αποχώρησης από την ομάδα, αρνήθηκε επίμονα να απαντήσει πόσο αγόρασε από τον Αλέξη Κούγια, ομολόγησε τη δημιουργία μιας ετερόρρυθμης εταιρίας για λόγους λογιστικούς –για τέχνασμα μίλησε ο ίδιος- και επικαλέστηκε και πάλι… αόρατες δυνάμεις που κυνηγούν τον ΠΑΣ!

apas2Η συνέντευξη ξεκίνησε με αναδρομή στα γεγονότα από το 2008, όταν αγόρασε την ομάδα μέχρι και σήμερα υποστηρίζοντας ότι η ομάδα δεν χρωστάει πέραν της εφορίας, οφειλές για τις οποίες προχώρησε σε ρύθμιση και εμμέσως απέδωσε την μη αδειοδότηση στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν προσδέθηκε σε κανένα άρμα.

Φυσικά όταν του ζητήθηκε να μιλήσει συγκεκριμένα για τα «άρματα», περιορίστηκε να πει ότι «είναι συγκεκριμένα, τα γνωρίζετε».

apas4«Ταρακουνήσαμε τα νερά, δεν χαριστήκαμε σε κανέναν και όσο καιρό θα βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα την ίδια πολιτική θα ακολουθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Χριστοβασίλης ζητώντας από όλους να «μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό όνειρο στα 50α γενέθλια του ΠΑΣ».

Ο κ. Χριστοβασίλης έδωσε διευκρινίσεις για τα τέσσερα σημεία, στα οποία κρίθηκε κι απορρίφθηκε η ένσταση της αδειοδότησης αναγνωρίζοντας ότι η ρύθμιση στην εφορία έγινε εκπρόθεσμα αλλά όχι με υπαιτιότητα του ΠΑΣ και συμπληρώνοντας ότι κακώς αμφισβητήθηκε η βιωσιμότητα της επόμενης χρονιάς.

Ερωτηθείς για τα χρέη της ομάδας, είπε ότι αυτά περιορίζονται μόνο στις οφειλές προς την εφορία, ενώ σχολιάζοντας τα συνθήματα που ακούγονταν από τη μικρή μερίδα φιλάθλων τους κάλεσε να αναλάβουν εκείνη την ομάδα ή να του βρουν αγοραστή για να πουλήσει!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, διέψευσε πληροφορίες περί ύπαρξης χρηματοδότη της ομάδας, σημειώνοντας ότι κανένας δεν θα ήθελε να δίνει χρήματα και να μένει αφανής και συμπληρώνοντας πως αν υπάρξει τέτοιος θα τον γνωρίσουν όλοι.

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια ομολογία του προέδρου του ΠΑΣ, ότι στήθηκε μία άλλη εταιρία, ως τέχνασμα για να γλυτώνονται φόροι.

«Στήσαμε την εταιρεία για λογιστικούς λόγους. Ήταν ένα τέχνασμα για να γλιτώσουμε τους φόρους. Δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό και στο νέο ισολογισμό δεν θα φαίνεται κάτι πλέον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

apas3Η μικρή ομάδα των φιλάθλων που παρέμεινε συγκεντρωμένη μέχρι και την ολοκλήρωση της συνέντευξης καταχειροκρότησε τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη κατά την είσοδό του, ενώ πριν την έναρξη της συνέντευξης, έφτασαν και άνδρες των ΜΑΤ, προς αποφυγή προφανώς επεισοδίων, κάτι που δεν ήταν στην πρόθεση κανενός.

apas5
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ