Παρών αλλά με τον δικό του τρόπο!

PHGHS SPYROSΟ πρώην Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής δέχθηκε πιεστικές προτάσεις για να πάρει ενεργό μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Και έλαβε τις οριστικές αποφάσεις. Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος. Ούτε ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, ούτε ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Αντώνη Νάστα.

Όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι δυναμικά παρών. Έτσι θα στηρίξει τον κ. Νάστα καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά θα είναι στη διάθεσή του και στην πενταετία που θα ακολουθήσει.

 

Δίπλα και στον Στράτο Ιωάννου, με τον οποίο άλλωστε τον συνδέει στενή φιλία…

«Αγαπώ και τιμώ την τοπική αυτοδιοίκηση. Αγαπώ την Πάργα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για τον τόπο μου. Για το καλύτερο θα αγωνιστώ και αυτό μπορεί να γίνει χωρίς καρέκλες και αξιώματα» δήλωσε ο κ. Πηγής στο Epiruspost.gr.

Ο Σπύρος Πηγής είναι από τους ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από τη συνέπεια λόγων και πράξεων. Δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται τις αγωνίες του για το μέλλον της Πάργας, την οποία υπηρετεί ευσυνείδητα. Και είναι βέβαιο ότι για την Πάργα θα συνεχίσει και να αγωνιά και να αγωνίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ