Παρουσιάστηκαν κι επίσημα οι υποψήφιοι με το Ποτάμι

PAROYSIASH POTAMIΠαρουσιάστηκαν και επίσημα, οι υποψήφιοι βουλευτές με το Ποτάμι στο Νομό Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τους: Παναγιώτη Κάππο, Φιλόλογο – Ερευνητή, Αθηνά Κολιονάσιου, επιχειρηματία, Αλέξανδρο Κρομμύδα, Κτηνίατρο, Βίκυ Κώστα, Δημοσιογράφο, Πέτρο Μπούγια, Τοπογράφο Μηχανικό, Δημήτρη Πάνου, Γιατρό και τον Πέτρο Σκαπινάκη, Καθηγητή Ψυχιατρικής.

Σύμφωνα με το μέλος στο Ποτάμι Ιωαννίνων, Ηλιάνα Μπακόλα, που έκανε και την παρουσίαση των υποψηφίων, στο εκλογικό κέντρο, το ψηφοδέλτιο του κινήματος, απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που εκτίθενται για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Οι υποψήφιοί μας δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής αλλά επιδιώκουν να φέρουν τον επαγγελματισμό τους στην πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακόλα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το Ποτάμι θα είναι η τρίτη δύναμη που θα καθορίσει τις εξελίξεις και θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας την επόμενη ημέρα.

Παράλληλα, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, να παρευρεθούν στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο στη διεύθυνση Δωδώνης 4.

Οι υποψήφιοι, μέλη, εθελοντές και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να συζητήσουν και να προβληματιστούν, αλλά και να διασκεδάσουν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ