Παραιτήθηκε πριν καλά καλά αναλάβει ο Καμμένος

d kamenos

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος, για να υπάρξει -όπως αναφέρει- «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης». Σε δήλωσή του επιμένει ότι έχει πέσει θύμα hacking και προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. Η θητεία του στην κυβέρνηση διήρκεσε λιγότερο από 12 ώρες.

Η θέση του θα καλυφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, από τον Παναγιώτη Σγουρίδη.

Στη δήλωσή του ο Δ.Καμμένος αναφέρει: «Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος του τηλεφώνησε και του ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντάς του «ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σκιά σε μια κυβέρνηση που μόλις ορκίστηκε. Αν αποδείξεις την αλήθεια για την υπόθεση των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων τότε θα δικαιωθείς. Αλλά τώρα ζητώ την παραίτησή σου. Παραιτήσου για να διευκολύνεις την κατάσταση».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ