Παραθεριστικό το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Πωγωνιανής

pogoniani kentro

pogoniani kentro

Σε παραθεριστικό κέντρο όλων των προνοιακών μονάδων της χώρας, στοχεύει να μετατρέψει το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Πωγωνιανής η Διοίκηση Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου.

Το σκεπτικό είναι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις να παραθερίζουν τα προνοιακά ιδρύματα μαζί με το προσωπικό τους!

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θεωρούν ανέφικτο έναν τέτοιο σχεδιασμό, αφού όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, όλες οι προνοιακές μονάδες της χώρας μαστίζονται χρόνια από την έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών, πόσο μάλλον για διακοπές.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ακόμη πως αν η Διοίκηση του ΚΚΠΠΗ ήθελε πραγματικά να δημιουργήσει ένα παραθεριστικό κέντρο για τους ωφελούμενους των Μονάδων της (και όχι για τα Προνοιακά Κέντρα όλης της χώρας!!!) το πιο λογικό θα ήταν να αναζητήσει τη λύση σε διαθέσιμες δημόσιες παραθεριστικές εγκαταστάσεις – που σημειωτέον έχουν και αυτές εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια – και όχι να κλείσει μία Μονάδα της για να το δημιουργήσει!

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στη μεταφορά των παιδιών από την Πωγωνιανή στους Φιλιάτες ενώ καταθέτουν και προτάσεις για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου Κέντρου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ