Παρέσυρε μηχανάκι κι εγκατέλειψε τα θύματα

PARGA POLH

PARGA POLHΔεν είχε ούτε τη στοιχειώδη ανθρωπιά… Ο λόγος για τον ασυνείδητο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος στην είσοδο της Πάργας παρέσυρε δίκυκλο με αποτέλεσμα να ανατραπεί… Ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε ούτε καν να δει τα θύματά του, που βρέθηκαν εξ αιτίας του στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες χρώματος λευκού, εξερχόμενο από πρατήριο υγρών καυσίμων, παρέσυρε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα με τον γιο της.

Από την σύγκρουση ανετράπη το δίκυκλο με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να βρεθούν στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια και ενώ ο οδηγός αρχικά σταμάτησε το όχημα, όταν άκουσε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έβαλε μπροστά και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάργας και σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν ευτυχώς ελαφρά τραύματα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός, με βάση τα στοιχεία του αυτοκινήτου που έχουν συγκρατηθεί από αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ