Παλαιοκομματικές παράγκες καταγγέλλει ο Σάκης Βλέτσας

BLETSAS AT

BLETSAS AT

Με μία δήλωση- καταγγελία, τοποθετείται ο Σάκης Βλέτσας, την επομένη των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδου στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

Στη δήλωση καταγγέλλει μεθοδεύσεις, αλλά και πρώην και νυν παλαιοκομματικές, βουλευτικές παράγκες, που αντιπάλαιψαν την υποψηφιότητά του!

Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Ευχαριστώ το 32% του νόμιμου εκλεκτορικού σώματος που με τίμησε με την ψήφο του. Αγωνίστηκα απέναντι στις αθέμιτα συσπειρωμένες τοπικές παλαιοκομματικές βουλευτικές (νυν και πρώην) “παράγκες” που δυστυχώς ακόμα θεωρούν την πρόσφατη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΝΔ ως μη λήξασα.

Μερικές μάλιστα στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την επιβίωση της πολιτικής τους “δυναστείας”, χρησιμοποίησαν κατά την προσφιλή τους συνήθεια αθέμιτα και αντιδημοκρατικά μέσα, τα οποία δε συνάδουν καθόλου με το πνεύμα της νέας ηγεσίας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα κατέστη “μονόδρομος” τις τελευταίες μέρες, καθώς συγκεκριμένες εξόφθαλμα απαράδεκτες ενέργειες τους είχαν ως αποτέλεσμα την κατάφορη -άμεση και έμμεση- νόθευση της διαδικασίας, ενώ δημιούργησαν στο περιορισμένο εκλεκτορικό σώμα μια περιρρέουσα αίσθηση εκλογικής υπεροχής του ανθυποψηφίου μου.

Ήδη από την Πέμπτη 14 Απριλίου (που έγινε γνωστός ο πρώτος αλλοιωμένος εκλογικός κατάλογος) κατέθεσα ένσταση στην Εφορευτική Επιτροπή και εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου για την διαδικασία, καθώς στον κατάλογο των 103 νόμιμων εκλεκτόρων “παρεισέφρησαν” τελικά 26 επιπλέον “φυτευτοί λαθροψηφοφόροι”, ενώ η Ν.ΕΦ.Ε. έφτασε στα όρια της παραίτησης.

Μετά από διαδοχικές μεταβολές ο “παραφουσκωμένος” εκλογικός κατάλογος οριστικοποιήθηκε κυριολεκτικά παραμονή των εκλογών, το Σάββατο βράδυ στις 20:04.

Εύχομαι στο Σπύρο Βασιλείου καλή θητεία, προσδοκώντας ότι θα ακολουθήσει άλλες, νέες τακτικές και λογικές στα καθήκοντά του. Πιστεύω πως θα αποδείξει έμπρακτα ότι δεν “χρωστάει” πουθενά και ότι δεν θα κρύβει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Ο αγώνας μου για υγιή ανανέωση της ΝΔ όπως ζήτησαν στις 10 Ιανουαρίου τα μέλη της, συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και χωρίς καμία εξάρτηση. Οι υγιείς προσπάθειες θα με βρίσκουν συνοδοιπόρο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ