Παιδική χαρά το γαλάζιο στρατόπεδο της Άρτας

ND1Μάλλον η πολυδιαφημισμένη συνάντηση της Συγγρού, για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων απ’ την πλευρά της ΝΔ, έγινε μόνο και μόνο για να πέσουν οι μάσκες των περισσοτέρων. Όσων δηλώνουν ανεξάρτητοι αλλά θέλουν και το κομματικό φροντιστήριο αλλά και όσων πιστεύουν ακόμη μπορούν να παριστάνουν τους κομματάρχες.

Και μπορεί στην Άρτα να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους τα γαλάζια στελέχη, αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση της Αθήνας απέναντι στην κατάσταση. Στάση που την μετατρέπει σε μέρος του προβλήματος από την στιγμή που δεν είναι σε θέση να το λύσει.

 

Στην συνάντηση, που έγινε με την παρουσία του υπεύθυνου αυτοδιοίκησης της ΝΔ και δημάρχου Αιγάλεω Κ. Καλογερόπουλου, του υπεύθυνου για την Ήπειρο Λευτέρη Ζαγορίτη, του βουλευτή Άρτας Γ. Στύλιου, του προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας Ν. Κέφη, εκ των ενδιαφερομένων παραβρέθηκαν ο Κ. Παπασιώζος, ο Χρ. Τσιρογιάννης και η Τασούλα Σίμου, ενώ με διάφορα σχόλια αντιμετωπίστηκε η απουσία των άλλων μνηστήρων της κομματικής στήριξης ή του χρίσματος.

Απουσίαζαν, αν και είχαν κληθεί ο δικηγόρος Μιχάλης Νικολάου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Πατήλας, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Παπάζογλου.

Στο διερευνητικό μέρος της συνάντησης, τα πράγματα ήταν έντονα. Απ’ όσα κατάλαβαν οι παριστάμενοι, ο πρόεδρος της ΝΕ Άρτας της ΝΔ Νίκος Κέφης, έκανε τα πάντα να αποδείξει ότι οι κινήσεις του πρώην βουλευτή Κ. Παπασιώζου είναι αδιέξοδες και δεν πρέπει να συνεχίσει να κινείται με τον τρόπο που επέλεξε, μιας και δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα. Μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Κ. Παπασιώζος, δεν είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Απ’ την άλλη πλευρά ο μηχανικός Χρήστος Τσιρογιάννης, ανέπτυξε τον δικό του συλλογισμό, περί ανανέωσης και άλλων απόψεων, που με κάθε ευκαιρία προβάλει, για να δηλώσει ότι είναι αποφασισμένος να είναι υποψήφιος δήμαρχος, άσχετα αν η ΝΔ τον στηρίξει ή όχι, αφήνοντας να εννοηθεί κι αυτός με την σειρά του, ότι οι τελευταίες κινήσεις του κ. Παπασιώζου, δεν οδηγούν πουθενά…

Στο σημείο αυτό, έκανε την ανακοίνωση της απόφασής του, ο Κ. Παπασιώζος. Είπε χαρακτηριστικά, ότι για το καλό του κόμματος και της ενότητάς του, αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αρταίων και επί πλέον πως θα στηρίξει την επιλογή του κόμματος.

Απ’ την πλευρά της η παριστάμενη δημοτικής σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τασούλα Σίμου, είπε πως πήρε μέρος στην συνάντηση αυτή σεβόμενη τους θεσμούς του κόμματος, άφησε όμως να εννοηθεί, πως δεν έχει νόημα μια τέτοια συνάντηση, προφανώς αντιλαμβανόμενη το λόγο για τον οποίο έγινε.

Το συμπέρασμα και απ’ απ’ αυτή την συνάντηση, είναι πως το κυβερνητικό κόμμα, σύρθηκε σε μια συνάντηση, της οποίας το ζητούμενο παραμένει…ζητούμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ