«Παγωμένη» πρεμιέρα στην πλατεία… «Άναψε» ο πύργος

APLATEIA X1

APLATEIA X1

ΦΩΤΟ

Παγωμένη πλατεία… Στην πανηγυρική πρεμιέρα του προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αν κάτι έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η απουσία του κόσμου. Μόλις μερικές δεκάδες κάτοικοι έδωσαν το παρόν σε μία εκδήλωση που έμοιαζε πρόχειρη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Φιλότιμη προσπάθεια έκαναν ο ξυλοπόδαρος και άλλες φιγούρες των παραμυθιών που έφτασαν από τα «Ασημένια Χριστούγεννα» από το Παραλίμνιο Πάρκο δηλαδή για να δώσουν εορταστικό χρώμα και κυρίως για να παίξουν με τα παιδάκια.

APLATEIA X2

Η κατασκευή που τοποθετήθηκε στη θέση του παραδοσιακού δέντρου, μάλλον πάγωσε ακόμη περισσότερο τους πάντες… Και σε μία πλατεία που απουσιάζει ο στολισμός η εικόνα ήταν πολύ κατώτερη από αυτήν της υπόλοιπης πόλης, που έχει στολιστεί ομορφότερα από κάθε άλλη φορά.

Οι πειραματισμοί στους οποίους αρέσκεται η Δημοτική Αρχή μάλλον αφήνουν αδιάφορους τους Γιαννιώτες, πράγμα άλλωστε που έδειξαν και με την απουσία από την εκδήλωση.

Ο πύργος του Τάτλιν –ερμηνεία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων- φωτίστηκε από νωρίς αλλά και πάλι δεν συγκίνησε κανέναν… Άλλωστε και οι περισσότεροι από τους παριστάμενους αναρωτιόντουσαν… το δέντρο που είναι;

Ο Δήμαρχος πάντως Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, από εξέδρας και εν συντομία έστειλαν τις ευχές τους σε όλους για καλά Χριστούγεννα..

APLTAEIA X3

APLATEIA X4

APLATEIA X5

APLATEIA X6

APLATEIA X7

APLATEIA X8

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ