Παίρνει τέλος η αποναρκοθέτηση στο Μονολίθι

monoliti narkes

monoliti narkesΤέλος παίρνει η…αποναρκοθέτηση στην παραλία Μονολιθίου κι έτσι τα δεσμευμένα τμήματα θα αποδοθούν και πάλι ώστε να είναι απολύτως ασφαλής για τους θερινούς μήνες.

Όπως είχε προαναγγελθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, τoν Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη κλιμάκιο του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς με επικεφαλής τον Διοικητή, προκειμένου να τον ενημερώσει για εκτεταμένους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Μονολίθι καθώς και για το έργο της εξουδετέρωσης παλαιών ναρκών.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Τ.Κ Μϋτικα Νίκου Ντίτσου και του Δημοτικού Συμβούλου Γεράσιμου Ντίτσου ενώ όπως ανέφεραν οι στρατιωτικοί το έργο τους έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και αύριο Πέμπτη αποχωρούν από την περιοχή.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα απομακρυνθεί και η περίφραξη από τις δεσμευμένες ως ΅ύποπτες για την παρουσία ναρκών΅εκτάσεις ενώ η διαβεβαίωση που δόθηκε προς τον κ.Μπαϊλη είναι ότι η παραλία είναι απόλυτα ασφαλής για τους λουόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ