Πήραν τις βεβαιώσεις τους τα μέλη της ΛΕΚ Πρέβεζας

brabeio lek

brabeio lekΣτις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση επίδοσης Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Επιμορφωτικού Προγράμματος προς στα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, που παρακολούθησαν επιτυχώς τον Μάιο του έτους 2014 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας Πενήντα Δύο ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με τίτλο “Εκπαίδευση σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης”, με εκπαιδευτές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Π.Υ. Πρέβεζας.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Αντιπύραρχος Θεόδωρος Βαρδής, κατά την επίδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης, συνεχάρη τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και τα ευχαρίστησε τόσο για τη συνδρομή τους στον τομέα της προληπτικής πυροπροστασίας του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, όσο και για την πάντοτε πρόθυμη και έγκαιρη προσέλευσή τους σε συμβάντα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία μας και κρίνεται αναγκαία η συμβολή τους. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανιδιοτέλεια και τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν τα μέλη της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας στις αποστολές τους, στοιχεία πράγματι άξια επαίνου και θαυμασμού.

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε ότι ευελπιστεί σε μια παραπέρα γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας με τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και διαβεβαίωσε ότι η Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία θα είναι πάντα αρωγός στην αποστολή και το έργο της, καθώς και στην αναβάθμιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών της σε θέματα αντιμετώπισης πυρκαγιών και γενικά εκτάκτων αναγκών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ράπτης, ευχαρίστησε τον κ. Θεόδωρο Βαρδή, για την πραγματοποίηση του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος και για τη συνεργασία που έχει η Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ότι θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, προς συνδρομή και υποβοήθηση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ