Πάργα: Ψάχνουν… τσοπάνο για τα ανεπιτήρητα!

agelada dromos

agelada dromos

Το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα, για αρκετές περιοχές είναι έντονες.. Ο Δήμος της Πάργας, δεν αποτελεί εξαίρεση!

Έτσι ο Δήμος αποφάσισε να προχωρήσει στην αναζήτηση… τσοπάνου!

Ανθρώπου ή ανθρώπων, που θα αναλάβουν να συγκεντρώνουν και να φροντίζουν τα ανεπιτήρητα βοοειδή!

Κι όλα αυτά με το αζημείωτο!

Έως την 28η Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους, σε σφραγισμένο φάκελο, για την ανάληψη περισυλλογής, μεταφοράς, φύλαξης, διατροφής και διατήρησης βοοειδών ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων των δημοτικών ενοτήτων Δήμου Πάργας προκειμένου να αντιμετωπιστεί και επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών ελευθέρας βοσκής, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η διαδικασία σύναψης σύμβασης θα γίνει με απευθείας ανάθεση Δημάρχου με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά.

Ο ανάδοχος θα λαμβάνει το ποσό των 150,00 € για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου προκειμένου να προβεί στην συλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων ζώων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του και το ποσό των 20,00 € ημερησίως για κάθε ζώο για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών που θα αφορά τον σταυλισμό και την εκτροφή.

Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών που προβλέπονται σύμφωνα με την νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων ,τα ζώα θα οδηγούνται προς σφαγή και η κατανομή τους θα γίνεται ως εξής: 70% της αξίας θα λαμβάνει ο Δήμος και 30% θα λαμβάνει ο ανάδοχος.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 29/03/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 π.μ στο Δημαρχιακό Κατάστημα στο Καναλλάκι.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ