Πάργα: Αναρχία στο δρόμο, αποκάλυψη στο Διαύγεια

PARGA KYKLOFORIA1

PARGA KYKLOFORIA1Μια γρήγορη ματιά στο Διαύγεια έλυσε εν μέρει τις απορίες κατοίκων της Πάργας για την ανυπαρξία και την χαρακτηριστική αδιαφορία που δείχνουν για την περιοχή τόσο ο Δήμαρχος όσο και η καθ’ ύλην αρμόδια αντιδήμαρχος.

Όπως μαρτυρά λοιπόν σχετική απόφαση, η αντιδήμαρχος με την ιδιαίτερη αδυναμία στο Facebook, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μισό ποινικό κώδικα…..
Ιδού: http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_pargas/ada/%CE%92%CE%9B4%CE%A1%CE%A9%CE%9E0-5%CE%A10

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την ημέρα που είχε οριστεί δικάσιμος η αντιδήμαρχος δεν μπόρεσε να βρεθεί στο εδώλιο λόγω γαστρεντερίτιδας.

PARGA KYKLOFORIAΈτσι θα πρέπει να επανέλθει τον Σεπτέμβριο, χρόνος αρκετός για να αναρρώσει.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Πάργα, ίσως η ασθένεια να είναι ο λόγος που αναγκάζει την αντιδήμαρχο, στον χρόνο που δεν ασχολείται με το fecebook να κυκλοφορεί με το μηχανάκι χωρίς κράνος και αντίθετα στον μονόδρομο.
Αλλά σίγουρα θα είναι και δεν αμφιβάλει κανείς ότι αυτό το μηχανάκι θα είναι ασφαλισμένο και με θεωρημένη την άδεια κυκλοφορίας, έτσι δεν είναι;

Στην Πάργα πάντως είναι πλέον ανυπόφορη η κατάσταση στον παραλιακό δρόμο όπου επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων για τροφοδοσία καταστημάτων και μάλιστα μέχρι ένα ορισμένο βάρος.

Παρά τα δημοσιεύματα ,τα τηλέφωνα και τις προτροπές κανείς από το δημαρχείο και το λιμενικό ταμείο Πάργας, δεν μπήκε στον κόπο να γράψει στην σχετική πινακίδα το επιτρεπόμενο βάρος για τα οχήματα τροφοδοσίας, που κάποιοι φρόντισαν, για ευνόητους λόγους να εξαφανίσουν.

Τα οχήματα της φωτογραφίας είναι απ’ αυτό που εξ αιτίας του βάρους μάλλον δεν θα έπρεπε να πατάνε τους κυβόλιθους του παραλιακού δρόμου και να δημιουργούν φθορές.

Αλλά σίγουρα οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα. Αρκεί βέβαια να κάνουν το καλύτερο και για τον τόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ