Πάργα: Αγαπημένος προορισμός για τους ξένους

PARGA 22 6 14

PARGA 22 6 14

Η Ελλάδα, ο κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός, αποτελεί και φέτος το επίκεντρο της προσοχής για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι σύμφωνα με τις επιλογές των ξένων τουριστών.

Η Ήπειρος κατέχει τη δική της θέση και το οφείλει κατεξοχήν στη γραφική Πάργα καθώς παραμένει κορυφαία επιλογή για τους ξένους τουρίστες.

Η Πάργα κατέχει την έβδομη θέση την οποία μοιράζεται στη σχετική λίστα με την Ζάκυνθο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον κυρίως για τους Ιταλούς, τους Άγγλους και τους Σέρβους.

Υψηλές τιμές φαίνεται να έχουν τα νησιά-ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, οι οποίες διαμορφώνονται στα 262 ευρώ μέση τιμή διανυκτέρευσης για τη Μύκονο και στα 218 ευρώ για τη Σαντορίνη. Σε χαμηλότερα επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές στη Ρόδο, με μέσο όρο διανυκτέρευσης στα 111 ευρώ, ενώ στην Κρήτη είναι ακόμη πιο χαμηλές, στα 93 ευρώ.

Η Χαλκιδική διατηρεί τριψήφιο αριθμό για τη μέση τιμή διανυκτέρευσης, που διαμορφώνεται στα 109 ευρώ. Σε διψήφιο αριθμό, ωστόσο, είναι οι τιμές τόσο στη Θάσο και στην Πάργα, όσο και στη Ζάκυνθο, με τιμές της τάξεως των 86, 88 και 96 ευρώ, αντίστοιχα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ