Ο Φορέας Τζουμέρκων ενημερώνει τους μαθητές

TZOYMERKA 3 7

TZOYMERKA 3 7Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου, για τρίτη συνεχή χρονιά, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, συμμετείχε στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών.

Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκαν ενημερωτικές παρουσιάσεις σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Άρτας και Ιωαννίνων από εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης.

Η εργαζόμενη του Φορέα, Λεμονιά Γεροδήμου ενημέρωσε τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Παναγιάς Διασέλλου, Πέτα και Κορφοβουνίου, καθώς και του γυμνασίου Πέτα της Π.Ε. Άρτας, η Παρασκευή Χαρίση τους μαθητές του γυμνασίου Βουργαρελίου, η Κωνσταντίνα Χούμη τους μαθητές του γυμνάσιου-λυκείου Αγνάντων και η Χαρίκλεια Μπίσα τους μαθητές του γυμνασίου Μπιζανίου.

Επιπρόσθετα, ο Φορέας Διαχείρισης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΚΠΕ Αράχθου Άρτας για παρουσίαση του Εθνικού Πάρκου και των δράσεων του Φορέα Διαχείρισης στην επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Περιβάλλοντας την Εκπαίδευση», την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την εργαζόμενη του Φορέα Βασιλική Καλτσούνη.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ