Ο Στέλιος Κούλογλου σε δύο εκδηλώσεις στα Γιάννινα

KOYLOGLOY STELIOS

KOYLOGLOY STELIOSΣε δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Γιάννινα, θα παραβρεθεί ο γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Ο Στέλιος Κούλογλου είναι προσκεκλημένος του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στις 24 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 6.30 το απόγευμα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης που ερευνά την μνήμη, την λήθη και την ιστορική αλήθεια στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από τα μάτια των μαθητών ενός Λυκείου, στο Δίστομο».

Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με εισηγητές τους Ηλία Σκουλίδα, Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Ηπείρου και Λάμπρο Φλιτούρη, Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στις 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» και ώρα 8 το απόγευμα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Η νονά».

Το νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου είναι ένα ανορθόδοξο βιογραφικό της Αγγελα Μέρκελ. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιβλίο της Γερμανίδας δημοσιογράφου Γερτρούδης Χέλερ, που μιλά στην ταινία. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ