Ο Στάθης Γιαννούλης Πρόεδρος στον ΧΥΤΑ Βλαχέρνας

xyta

Ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Στάθης Γιαννούλης, επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πεδινής και Ημιορεινής Περιοχής Νομού Άρτας.

Η θέση του Προέδρου διεκδικήθηκε μόνο από τον κ. Γιαννούλη , ο οποίος και έλαβε εννιά ψήφους ενώ υπήρξε μία λευκή ψήφος.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Χαρακλιάς Δημοτικός Σύμβουλός του Δήμου Αρταίων με δέκα ψήφους.

Τις θέσεις των δύο μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι Καλαντζής Νικόλαος Δήμαρχος Ζηρού και Μίγδος Περικλής Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκε ο κ Ρέμπης Ζήκος Αντιδήμαρχος Ζηρού .

Η θητεία του Δ.Σ., του Προέδρου και της Ε.Ε. είναι μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015, δηλαδή με τη συγχώνευση του Συνδέσμου στον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου. Σε περίπτωση παράτασης λειτουργίας του Συνδέσμου η θητεία του Προέδρου λήγει τον Απρίλιο του 2017.

Ο κ. Γιαννούλς αφού ευχαρίστησε όλους τους αντιπροσώπους του Δ.Σ. του Συνδέσμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του σε μια εκλογική διαδικασία αξιοπρεπή και μακριά από παρασκηνιακές συμφωνίες και συμφέροντα, υποσχέθηκε να πράξει τα μέγιστα για την αποτελεσματικότερη και αρτιότερη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και την ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ Βλαχέρνας Άρτας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ