Ο Σουλειμάν στην Παναγιά, ο Ιμπραήμ στην Πάργα…

SOYLEIMANΤις τελευταίες ημέρες η είδηση κάνει τον γύρο της Ελλάδος. Ο Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς, γνωστός και ως Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, δηλώνει μαγεμένος από τα τοπία της Ελλάδας. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται πολύ σοβαρά να επενδύσει στη χώρα μας και να φτιάξει ένα σαλέ στην Παναγιά. Ο Εργκέντς είχε έρθει στη χώρα πριν μερικούς μήνες για φωτογράφηση, η οποία έγινε στα Μετέωρα. Στη συνέχεια ο ίδιος και το συνεργείο επισκέφθηκαν την Παναγιά, στα σύνορα Τρικάλων και Μετσόβου.

Ο… Σουλεϊμάν έμεινε έκπληκτος από την ομορφιά του φυσικού τοπίου και με δεδομένο ότι στην περιοχή λειτουργούν δύο πολύ γνωστά χιονοδρομικά κέντρα, του Μετσόβου και του Περτουλίου, σκέφτηκε ότι είναι μια καλή επένδυση να δημιουργήσει ένα σαλέ στα πρότυπα εκείνων της Ελβετίας.

 

Ο φίλος του τώρα, κατά κόσμον Οκάν Γιαλαμπίκ, γνωστός στο Ελληνικό κοινό ως Ιμπραήμ ή Πάργαλης, έχει βάλει πλώρη προς τα παραθαλάσσια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ευρεία δημοσιότητα που έχει πάρει στην Ελλάδα, αλλά και τα ανοίγματα της Πάργας στην τουρκική αγορά, ο ίδιος είναι έτοιμος να επισκεφθεί το ερχόμενο καλοκαίρι την Πάργα.

 

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η είδηση είναι γνωστή στο δημαρχείο και ο δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος ετοιμάζει την ανάλογη… μεγαλοπρεπή υποδοχή στην πόλη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ