Ο Πρόεδρος φροντίζει και την αποζημίωσή του!

PROYPOL PN KE

PROYPOL PN KEΟύτε εύκολη, ούτε ρουτίνας αναμένεται να είναι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πνευματικού Κέντρου, η οποία έχει προσδιοριστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μεταξύ των άλλων τίθεται προς συζήτηση και έγκριση ο προυπολογισμός της επιχείρησης για το 2015….

Και μια απλή ανάγνωση έχει ήδη προβληματίσει πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Διοίκηση προϋπολογίζει και πάλι τα έσοδα από το πάρκινγκ, παρότι εκεί έχουν ανακύψει σοβαρά νομικά ζητήματα, που καθιστούν επιβεβλημένη την επιστροφή του χώρου στάθμευσης και των χρημάτων που εισρέουν στο Δήμο.

Παρότι αυτά είναι γνωστά στη διοίκηση, εξακολουθεί να υπολογίζει στα χρήματα αυτά προφανώς για να βγουν και τα υπόλοιπα νούμερα!

Το άλλο που ήδη προκαλεί πολλούς ψιθύρους είναι η μισθοδοσία του Προέδρου η οποία επανέρχεται…

Στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου, είχε επιλέξει να μην εισπράξει ούτε ένα ευρώ, ως μισθοδοσία ή έξοδα παράστασης. Ο τότε Πρόεδρος Μωυσής Ελισάφ, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Αρλέτος, προσέφεραν επί τριάμισι χρόνια, χωρίς καμία αμοιβή, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προφανώς από τούδε και στο εξής, δεδομένου ότι τα Γιάννινα μπαίνουν στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου, πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος, θα είναι επιφορτισμένοι με περισσότερες ευθύνες… Βαρύ το φορτίο και πολλές οι υποχρεώσεις που απορρέουν από ένα τέτοιο τολμηρό εγχείρημα!

Οπότε μπορεί έτσι να δικαιολογηθεί και ο μισθός ή η αποζημίωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ